Povratak Najčitanije

Priprema za rodilište!

Za Vas smo u mjesecu ožujku pripremili Babyono akciju u kojoj Vam uz kupnju Babyono višekratnih mrežastih gačica gratis poklanjamo 2komada postporođajnih higijenskih uložaka.

Za svaku rodilju veoma je važno da se adekvatno opremi za rodilište kako bi imala potpunu njegu kroz period boravka u rodilištu.

Za  Vas smo u mjesecu ožujku pripremili Babyono akciju u kojoj Vam uz kupnju Babyono višekratnih mrežastih gačica gratis poklanjamo 2komada postporođajnih higijenskih uložaka. Svakoj rodilji potrebne su višekratne gačice u koje se mogu uložiti higijenski ulošci kako bi se pružila potpuna zaštita za vrijeme postporođajnog krvarenja.

Gačice su dostupne u svim veličinama od M – XXL, dizajnirane su  prvenstveno za žene u postporođajnom razdoblju jer su izrađene od izdržljivih i nježnih materijala koji ne iritiraju kožu, a ujedno pružaju visok stupanj komfora i održavaju higijenu. Njihov dizajn sa prozračnom teksturom omogućava prozračnost te stalni osjećaj svježine. Visokog su struka te pružaju ugodnu potporu nakon prirodnog poroda, a isto tako i poroda carskim rezom. Veoma je važno da su gačice dizajnirane na način da čvrsto drže postporođajne uloške koji služe za zaštitu prilikom postporođajnog krvarenja a Babyono gačice napravljene su upravo na taj način da budu ugodne te da pružaju potrebnu zaštitu.

Postporođajni ulošci su veći i prozračniji od običnih higijenskih uložaka i namijenjeni su prvenstveno ženama u postporođajnom razdoblju jer su izrađeni od mekanih, prozračnih materijala sa nježnim i ugodnim punjenjem a ujedno spriječavaju neugodne mirise.

Donosimo Vam izjave zadovoljnih mama koje su koristile naše proizvode:

„Babyono višekratne mrežaste gačice koristila sam nakon poroda gotovo dva tjedna i iako sam ih redovito prala svaki dan, izgledaju ko nove. Nisu se oštetile niti rastegnule u pranju. Pakiranje je zaista lijepo a upute za korištenje su u potpunosti jasne. „

„Babyono postporođajni ulošci su veoma mekani i ugodni za nošenje. Ne zauzimaju puno mjesta pa ih lako nosim sa sobom. Ugodni su za nošenje i prozračni, ne ograničavaju me u kretanju i neprimjetni su.“

Nikako se ne preporučuje nošenje tampona odmah nakon poroda jer mogu izazvati infekcije.

Buduće mame, iskoristite ovu promo akciju kako bi sebi pružile najbolju njegu u prvim danima nakon poroda.

 

Vaš Babyono tim!

Istaknuti proizvodi

Copyright BabyOno.hr Impressum 2015